Президент UFC оскандалився заявою про Путіна

Читати російською
Автор
Новина оновлена 02 червня 2024, 13:50

Американський промоушен хоче бачити главу Кремля на одному зі своїх шоу

Президент UFC (Абсолютний бійцівський чемпіонат) Дана Вайт хотів би бачити главу Кремля Володимира Путіна на турнірі американського промоушена в Росії. Нещодавно український боєць змішаного стилю Денис Бондар програв свій третій бій в UFC.

Відповідний коментар Вайта наводить пресслужба промоушена на YouTube. Дана на пресконференції після шоу UFC 302 зазначив, що був би радий, якби президент РФ Володимир Путін прийшов на одне з його шоу в Росії.

"Хотів би я, щоб Путін відвідав можливий турнір у Росії? Присутність президентів на наших заходах – це завжди велика честь. Звичайно, якщо ми приїдемо до Росії, то будемо раді бачити президента", – сказав Вайт.

Зазначимо, UFC ніяк не покарала російських бійців через повномасштабне вторгнення РФ в Україну. Щобільше, організація заборонила всі прапори на своїх заходах, але пізніше ця заборона була знята.

Нагадаємо, на турнірі UFC дівчина-боєць виходила під пісню "Шамана". Крім того, відомий боєць промоушена Хамзат Чимаєв називав главу Чечні Рамзана Кадирова "королем".