Джошуа — Дюбуа: онлайн-трансляція бою за пояс Усика

Читати російською
Автор
Новина оновлена 21 вересня 2024, 20:08

У Британії розіграють один титул у хевівейті

У суботу, 21 вересня, у Лондоні (Велика Британія) на легендарному стадіоні "Вемблі" відбудеться великий вечір професійного боксу, головною подією якого стане чемпіонський бій Ентоні Джошуа (26-3, 23 КО) — Даніель Дюбуа (21-2, 20 КО). На кону поєдинку стоятиме титул IBF у надважкій вазі, раніше пояс британцям надав українець Олександр Усик.

"Телеграф" проведе текстову онлайн-трансляцію шоу боксу Джошуа — Дюбуа. Вечір боїв у Лондоні розпочнеться о 18:00 за київським часом, головний поєдинок розпочнеться близько опівночі.

Онлайн-трансляція вечора боксу Джошуа — Дюбуа (оновлюється)

Джош Келлі переміг Ісмаеля Девіса рішенням більшості — 114-114, 115-113, 115-114.

18:10 — Почався ранній андеркард шоу Джошуа — Дюбуа. Завершився перший бій андеркарда. Джош Педлі у 10-раундовому бою переміг Марка Чемберлена одноголосним рішенням суддів.

Британські гіганти Ентоні Джошуа та Даніель Дюбуа проведуть чемпіонський бій, який наблизить переможця до поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу. Напередодні боксери провели офіційну процедуру зважування, а також влаштували "дуель поглядів".

Де дивитись шоу Джошуа — Дюбуа

У прямому ефірі в Україні супербій Джошуа — Дюбуа покаже медіасервіс DAZN. За легальний перегляд поєдинку в Україні доведеться заплатити. Вартість трансляції бою Джошуа – Дюбуа на DAZN – 815 грн.

Промо відео бою Джошуа — Дюбуа

Прогноз букмекерів на бій Джошуа — Дюбуа

На думку букмекерів, AJ є беззаперечним фаворитом "дуелі". На перемогу Джошуа фахівці пропонують зробити ставку з коефіцієнтом 1,29, а подібний успіх "Динаміту" менш ймовірний — коефіцієнт 4,60, нічия малоймовірна — коефіцієнт 17,00.

Андеркард вечора боксу Джошуа — Дюбуа

І Джошуа, і Дюбуа свого часу програвали Олександру Усику, причому AJ поступався двічі. До речі, Даніель навіть "уклав" українця, однак, на думку рефері, зробив це ударом нижче пояса.