Знаменитий футболіст "перевзувся" і вирушив за грошима до Росії

Читати російською
Автор
Новина оновлена 25 вересня 2024, 10:49

Гравець найближчим часом приєднається до ЦСКА

Колишній футболіст "Ювентуса" та "Барселони" Міралем П’янич прилетів до Москви для підписання контракту із ЦСКА. Цікаво, що російський клуб запросив футболіста, який у 2022 році публічно відмовився грати зі збірною Росії після того, як путінські війська повномасштабно вторглися в Україну.

Про це повідомляє "Р-Спорт". 34-річний П’янич найближчим часом пройде медогляд та підпише контракт із московською командою вже у середу.

"Я дуже щасливий! Не можу дочекатися, коли почну грати за новий клуб. Багато чого знаю про ЦСКА, це великий клуб. Чи обговорював перехід із Рахімічем? Так, він легенда клубу і мій добрий друг. Що можу сказати фанатам ЦСКА? Незабаром побачимося!" — сказав П’янич.

Зазначимо, збірна Боснії та Герцеговина погодилася зіграти з Росією товариський поєдинок, проте після публічних заяв П’янича, Едіна Джеко та Анела Ахмедходжича Федерація футболу Боснії та Герцеговини оголосила про скасування поєдинку.

Нагадаємо, саме з Боснією та Герцеговиною команда України провела півфінальний матч стикового раунду відбору на чемпіонат Європи-2024. Синьо-жовті тоді обіграли суперників із рахунком 2:1.