В Україні стартував продаж оновленої версії популярної моделі Hyundai: яка його ціна

Читати російською
Автор

Автомобіль запропонований покупцям у п'яти комлектаціях

Компанія Hyudai розпочала в Україні продаж оновленої версії седана Elantra. На нашому ринку ця модель буде продаватися в декількох варіантах комплектації.

Як йдеться на офіційному сайті південнокорейського автомобіля в Україні, Hyundai Elantra реалізовуватиметься лише з 1,6-літровим бензиновим двигуном потужністю 127 кінських сил. Модель буде запропонована у таких комплектаціях: Active, Comfort, Style та Premium.

Чим особливий новий Hyundai Elantra

У довжину він сягає 4,7 метри. Йому оновили дизайн та інтер'єр. Седан Hyundai Elantra 2024 відрізняється більш тонкими фарами, зміненою решіткою радіатора та збільшеними повітрозабірниками в бампері. Позаду оновлені ліхтарі. У салоні встановили збільшені дисплеї віртуального щитка приладів та мультимедіа.

Щодо коробки передач, то є вибір із 6-ступеневою "механікою", але вона доступна лише для стартової комплектації. Решта версій пропонується виключно з 6-ступневим "автоматом".

Hyundai Elantra 2024 /Hyundai

Щодо комплектцій, то базова Active має лише фронтальні подушки, звичайний кондиціонер, сталеві 15-дюймові колісні диски. Утім, навіть тут присутня цифрова 12,3-дюймова панель приладів, сенсорний 8-дюймовий монітор, камера заднього огляду, підігрів сидінь. Ціна з такою комплектацією починається від 808 500 грн.

Вже наступна версія Hyundai Elantra Comfort, який коштує від 910 600 грн, додає бокові подушки безпеки, клімат-контроль, підігрів керма, легкосплавні колісні диски, тонування скла. Нарешті, автомобілі Hyundai Elantra Style (від 988 300 грн) та Hyundai Elantra Premium (від 1 087 300 грн) можуть запропонувати безключовий доступ, двозонний клімат-контрол, давач дощу, вентиляцію передніх сидінь, обігрів керма та задніх крісел.

Салон Hyundai Elantra 2024 /Hyundai

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що Hyundai презентував оновлений варіант електрокросовера. Наразі ця модель доступна лише на одному ринку, проте незабаром географія розшириться.