Hyundai випустить свій перший трирядний електропозашляховик: названа дата

Читать на русском
Автор
Ioniq 7
Ioniq 7. Фото Arenaev

Цей електрокар має повно футуристичних функцій

Раніше компанія Hyundai дражнила нас концепт-карами, а фотошпигуни — своїми знімками нового електричного позашляховика, на який так довго чекали. Схоже, скоро ми все ж таки його побачимо.

Ioniq 7 — це перший трирядний позашляховик корейського бренду з електроустановкою. Цей автомобіль буде гідним представником сімейного сегменту для автовиробника, пише Аrenaev.

Hyundai Ioniq як лінійка отримала популярність завдяки просунутим технічним характеристикам та дизайну, що поєднує ретро та сучасність.

В автомобілі однозначно буде сильний акцент на футуристичній розкоші. Це екрани, кнопки, і, можливо навіть, сидіння, що обертаються. Все це ми бачили в концепті.

Що ще відомо про Ioniq 7?

Ioniq 7

Корейський автовиробник стверджує, що автомобіль покажуть на початку літа в Південній Кореї на автосалоні, що відбудеться у Пусані. Новенький позашляховик побудують на тій же платформі, що й Ioniq 5. Про силові агрегати не повідомляють. Ймовірно, будуть різні батареї на вибір — від 75 до 100 кВт/год. Будуть моделі з заднім та повним приводом. Також автомобіль підтримуватиме швидку зарядку.

До речі, Hyundai нещодавно побудувала новий завод у Грузії. Його вартість складає близько 5 мільярдів євро. Очікується, що основну частину електрокарів збиратимуть тут. Також виробництво моделі планують розпочати в липні цього року на території Південної Кореї.

Раніше "Телеграф" писав, що Chery створює власний "кубик", але у 10 разів дешевший. Також він матиме сонячні панелі на даху авто.