В Україні знову бачили "НЛО": росіяни спробували збити його своєю ППО (фото та відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 10 липня 2024, 10:13

Все пояснюється просто

У ніч на середу, 10 липня, в Україні помітили "НЛО": мережі з’явилося безліч фото цікавого об’єкта, який виявився прольотом другого ступеня ракети Ariane 6. Українці не вперше за останній час спостерігають у небі щось цікаве — раніше дивний літаючий об’єкт бачили над Києвом.

Повідомлення, що кияни та жителі інших регіонів України спостерігають у небі незвичайне явище, з’явилося невдовзі після опівночі. У мережі з’явилися фото та відео "НЛО", хтось подумав, що це російський безпілотник. Об’єкт виглядав як свічення у небі з двома ядрами.

Незабаром освітній проєкт про космос Alpha Centauri повідомив у своєму Telegram-каналі, що незвичайне явище, яке спостерігають у небі українці, — проліт другого ступеня ракети Ariane 6.

Кумедно, що в Росії прийняли проліт ступеню Ariane 6 за щось вороже з боку України. Росіяни в Ростовській області навіть спробували збити його своєю ППО.

Ракету Ariane 6 запустили 9 липня з космодрому Європа у Французькій Гвіані у Південній Америці. Місія Ariane 6 важлива для відновлення автономного доступу Європи до космосу. Цю ракету використовуватимуть для виведення корисного навантаження на низьку навколоземну та геоперехідну орбіти Землі.

Про те, чому саме під час війни так важливо вивчати НЛО, як у цьому допомагають ЗСУ, де в Україні найвідоміша аномальна зона в інтерв’ю "Телеграфу" розповів кандидат технічних наук Артем Білик, який очолює Український науково-дослідний Центр вивчення аномалій (УНДЦА) "Зонд": НЛО над Україною військові бачать постійно: вчений про аномальні зони та про те, як виглядає в тепловізор полтергейст