П'ятизіркові готелі та люксові бренди. Звідки гроші у доньки спійманого на хабарі прокурора Гунька?

Читати російською
Автор
Новина оновлена 17 липня 2024, 14:34

Чиновника затримали детективи НАБУ під час отримання хабаря у 170 тисяч доларів

Студентка престижного київського Інституту міжнародних відносин (ІМВ) 19-річна Ангеліна Гунько відпочиває у 5-зіркових готелях, подорожує Європою і носить Gucci. "Телеграф" щиро дивується, звідки гроші на бренди у доньки держслужбовця.

Так, батьком Ангеліни є прокурор офісу Генерального прокурора України Олег Гунько. Сьогодні НАБУ якраз спіймало на хабарі в 170 тисяч доларів двох топ-прокурорів. І за даними журналіста Юрія Бутусова, мова саме про нашого Олега Гунька.

Коли мама й тато — прокурори

За останній 2023 рік Олег Гунько отримав 478 646 грн пенсії, 1 331 677 грн зарплати і дохід від надання майна в оренду 9305 грн. Ще зберігає 60 тисяч доларів готівкою.

Мати Ангеліни в декларації Олега Гунька не згадується. Востаннє згадка про дружину є у 2019 році, Аліна Гунько — теж працює у прокуратурі, щоправда, у Хмельницькій обл. Заробітки матері — 305 тисяч гривень за весь 2023 рік.

Ресторани, подорожі, бренди

"Телеграф" проглянув Instagram доньки прокурора. Тут одразу видно люксові бренди: впізнаємо сумку Celine, якщо це оригінал, то вона коштує приблизно за 3600 євро (161 772 грн), ремінь YSL коштує десь 495 євро (22 247 грн).

Сумка Celine /Колаж "Телеграфу"
Ремінь YSL /Колаж "Телеграфу"
Louis Vuitton /Колаж "Телеграфа"

Також на світлинах студентки ІМВ позначено відпочинок у кількох непростих локаціях. Зокрема, впізнаємо 5-зірковий одеський готель Villa Le Premier, де дівчина була в серпні 2023 року, у січні цього року Ангеліна відвідала курорт Буковель.

Колаж "Телеграфа"

Окрім цього, можемо побачити подорожі до Європи. На світлинах Ейфелева вежа у Парижі, Німеччина, Польща.

Колаж "Телеграфу"

Окрім цього, обоє прокурорів вказують, що вона живе в гуртожитку ІМВ. Так, в Instagram видно сам ВНЗ зсередини.

Проте щодо житла, то там вже інтер’єри не схожі на гуртожитські. Бачимо порожню чисту кухню, домофон, шафу-купе. Чи зустрічав хтось таке в гуртожитку?

Колаж "Телеграфу"

Раніше "Телеграф" розповідав, як суддя з Броварів підробив документи та замість відрядження поїхав на Кариби.