Віталій Козловський анонсував вихід нової пісні та розповів, де служить

Читать на русском
Автор
532
Віталій Козловський навіть в умовах війни знаходить час для творчості
Віталій Козловський навіть в умовах війни знаходить час для творчості. Фото .instagram.com/vkozlovsky_music/

Виконавець уточнив, що часто згадує безтурботні часи, бо на службі не так все просто, як хотілося б

Український співак Віталій Козловський, який уже тривалий час перебуває в лавах ЗСУ, розповів про свої військові будні. Артист також поділився своїми творчими планами.

На сторінці в Instagram він розмістив допис, де відверто висловився, що війна затягнулася і незрозуміло, коли закінчиться. Козловський наголосив, що захоплюється українцями, які віддають останнє, аби допомогти в неспокійний час.

"Мрія про перемогу лишається мрією. Віра жевріє, надія не померла, любов до Батьківщини та до людей, які роблять добро, зростає. Дякую всім совісним", — висловився артист.

Віталій Козловський
Віталій Козловський заінтригував виходом нової пісні

Виконавець уточнив, що часто згадує безтурботні дні, бо на службі не так все просто, як хотілося б. Співак додав, що в умовах війни займатися творчістю практично неможливо. Проте йому вдалося викроїти час, аби створити нову пісню, прем’єра якої незабаром відбудеться.

"Хоч зараз практично неможливо поєднати творчість із сьогоденням, всупереч всім перипетіям скоро вийде у світ відображення моїх думок", — поділився співак.

Раніше "Телеграф" писав, що артист Віталій Козловський розповідав про зміни в житті. Він радо ділився інформацією про нові етапи військової служби.