Оля Цибульська розсекретила свої стосунки з Віталієм Козловським

Читать на русском
Автор
534
Цибульська записала дуетом пісню з Козловським
Цибульська записала дуетом пісню з Козловським. Фото instagram.com/cybulskaya/

Оля запевнила, що Козловський є дуже турботливою людиною

Українська співачка Оля Цибульська розповіла, яким чином пов’язана з Віталієм Козловським, який служить в ЗСУ. Знаменитості уже давно є близькими друзями.

Оля у програмі "Хто ти?" наголосила, що вони завжди підтримували один одного. Жінка пригадала показову ситуацію, коли під час окупації Ірпеня Козловський переймався через її батьків, які там жили.

Оля уточнила, що коли в Ірпені підірвали мости, вона оперативно не могла вивезти своїх маму і тата. Рідних вдалося чудом врятувати і Віталій постійно цікавився, чи можна приїхати, чи можна щось привезти, чи можна щось купити і т.д.

Віталій Козловський, Оля Цибульська
"Він постійно поруч", - каже Цибульська

"Він постійно поруч", – наголосила знаменитість.

Оля підтримала ініціативу Козловського піти захищати батьківщину. Також зірка розповіла, що ще до повномасштабної війни артисти записали дует.

"Ми записали з ним пісню напередодні великої війни. Я кажу: "Козловський, я дуже чекаю на перемогу. Дуже чекаю, що ти повернешся зі служби і ми з тобою таки випустимо цю пісню", – зізналася співачка.

Раніше "Телеграф" писав, що артист Віталій Козловський розповідав про зміни в житті. Він радо ділився інформацією про нові етапи військової служби.