Берінчику обрали суперника: ще один український боксер отримав шанс на титул

Читать на русском
Автор
Берінчик ще не знає поразок
Берінчик ще не знає поразок. Фото facebook.com/K2Ukraine

Українець останній бій провів у серпні 2023 року

Чемпіон світу WBO International у легкій вазі Денис Берінчик незабаром має провести бій за перший офіційний титул на професійному ринзі. Найближчим часом йому потрібно підтвердити свої наміри вийти у ринг за звання чемпіона WBO.

Всесвітня боксерська організація (WBO) санкціонувала поєдинок між українцем та мексиканцем Емануелем Наваррете. Тепер вони мають 15 днів, протягом яких вони повинні домовитися про місце та час проведення бою.

Якщо представники боксерів не зможуть домовитися, то долю поєдинку вирішать на промоутерських торгах. Інформацію підтвердив представник WBO Луїс Батіста-Салас.

"Доводимо до вашого відома, що комітет WBO наказує сторонам розпочати переговори. Командам надається 15 днів з моменту повідомлення. Якщо угоди не буде досягнуто протягом терміну, розпочнеться процедура промоутерських торгів, які пройдуть відповідно до регламенту WBO", — сказав він.

Цікаво, що на даний момент титул Наваррете є чемпіоном WBO у другій напівлегкій вазі. Якщо він зможе перемогти Берінчика у легкій вазі, то він стане чемпіоном у четвертій ваговій категорії.

Раніше "Телеграф" писав про те, що у серпні Берінчик переміг Ентоні Йігіта одноголосним рішенням суддів.