Переплутала педалі: на Київщині автоледі влетіла в супермаркет - соцмережі вибухнули коментарями

Читать на русском
Автор
1206
ДТП сталася біля "Новуса" в Броварах
ДТП сталася біля "Новуса" в Броварах. Фото Відкриті джерела

"Героїню паркування" висміяли у соцмережі

У понеділок, 5 лютого, у Броварах Київської області сталася незвичайна дорожньо-транспортна пригода. Так, жінка-водій втратила контроль над своїм транспортним засобом, протаранила три автомобілі на парковці та врізалася у стіну місцевого супермаркету.

Внаслідок аварії, на щастя, ніхто не постраждав. Про це розповіли очевидці події у Телеграм-каналі "Громадський ревізор. Бровари".

Відомо, що біля супермаркету "Новус" у Броварах жінка за кермом позашляховика влаштувала ДТП. Автоледі, за її словами, переплутала педалі газу та гальма і саме тому протаранила одразу кілька припаркованих біля магазину автомобілів.

Зупинитись жінці вдалося лише тоді, коли її машина вперлася у стіну "Новуса". На щастя, всі пішоходи встигли "відскочити" і ніхто не постраждав.

Жінка-водій врізалася у стіну супермаркету

Ця ситуація видалася досить кумедною користувачам соцмережі, які під постом про аварію почали масово залишати глузливі коментарі.

Люди зазначили, що автовласниця "права купила, а їздити не купила" і почали жартувати про "курку за кермом":

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що в Оболонському районі Києва два автомобілі зіткнулися "лоб у лоб". Внаслідок цього постраждало п’ятеро людей, серед яких семирічна дитина.