Скандал зі "страшними жінками": Антон Тимошенко, Анатоліч, Завадюк та інші відреагували на висловлювання Іванова та Петрова

Читать на русском
Автор
861
Аліна Доротюк та Alyona Alyona вже висловили свою думку
Аліна Доротюк та Alyona Alyona вже висловили свою думку. Фото Колаж "Телеграф"

Скандал із блогерами Івановим і Петровим отримав продовження

В інформаційному просторі спалахнув скандал із "страшними жінками", на який відразу з’явилася бурхлива реакція від українських зірок та звичайних користувачів. "Телеграф" розповідав, що блогери Сергій Іванов та Андрій Петров публічно образили співачку Alyona Alyona та журналістку Аліну Доротюк.

І артистка, і інтерв’юерка опублікували у своїх Instagram-акаунтах фрагменти відео, на яких блогери Іванов та Петров мерзенно висловлюються про їхню зовнішність та діяльність. У коментарях під постами Аліни Доротюк та Alyona Alyona відразу з’явилася реакція від зіркових колег.

Оля Цибульська: "Як це розбачити, лютий треш. @dorotiuk_ не бери дурне в голову. Це точно не ті, до кого варто прислухатися. Твори".

Марина Боржемська: "Їм точно ніколи не досягти твого інтелектуального рівня та простору, до них ніколи не прийдуть на інтерв’ю цікаві та розумні люди. Єдине, на що вони здатні – це затоптати себе ще глибше в те дно, з якого немає виходу".

Володимир Завадюк: "Який сексизм. Який сором. Суцільний крінж".

Олексій Суровцев: "Підтримую тебе, обов’язково трохи підрівняю їм щелепу, якщо когось із них побачу".

Катя Кузнєцова: "Щоразу сподіваюся, що цих двох уже ніколи не побачу на ютубі... А ні. Аліна, розумію, що ти зараз відчуваєш. Тримайся. Типовий приклад людей без кордонів і виховання! Сором. Обіймаю тебе".

Аліна Доротюк, скандал

Jerry Heil: "Це ніби щось з інтернету в 2006. Як соромно".

Анатолій Анатоліч: "@alyona.alyona.official люблю тебе і поважаю. Ти ж це знаєш".

Володимир Завадюк: "Cancel".

Саша Бо: "Два ходячих комплекси. Яскравий приклад для книг з психіатрії. Мені шкода тих жінок, які обрали жити з "цим". Це піз**ц повний".

Антон Тимошенко: "Два у*бана".

Вася Байдак: "Ніколи такого не було, і ось знову".

Марта Адамчук: "Шок"

Олена Альона, скандал

Раніше "Телеграф" розповідав, що у мережі бурхливо відреагували на заяву Соні Морозюк про розрив із Гринкевичем. Скандальне розставання пари стало приводом для жартів та мемів.