Інтриги не вийшло: одіозний американський журналіст взяв інтерв'ю у Путіна — ЗМІ

Читать на русском
Автор
4708
Такер Карлсон та Володимир Путін
Такер Карлсон та Володимир Путін. Фото Колаж "Телеграфа"

Карлсон вже брав інтерв'ю у Віктора Орбана та лідера іспанських ультраправих

Відомий американський ведучий-конспіролог Такер Карлсон під час візиту до Москви взяв інтерв'ю у російського диктатора Володимира Путіна. Колишній ведучий Fox News прилетів до Москви через Стамбул 1 лютого.

Про це пише Newsweek. Раніше російські ЗМІ повідомляли, що Карлсон відвідав російську столицю, де його помітили у Большому театрі.

Також зазначається, що прокремлівське видання "Известия" опублікувало відео, на якому його журналіст запитує Карлсона, що він робить у Росії та чи буде він брати інтерв’ю у Путіна, на що той відповідає: "Побачимо".

Своєю чергою колишній головний редактор радіостанції "Ехо Москви", яка критикувала Кремль до свого закриття під час придушення свободи ЗМІ, Олексій Венедіктов у соцмережі X повідомив, що взяв у Карлсона інтерв'ю. "Наскільки я розумію, Такер Карлсон отримав те, що хотів", — написав Венедіктов.

Його пост поширив керівник московського бюро The Financial Times Макс Седдон, який написав: "Російський журналіст Олексій Венедіктов каже, що Такер Карлсон справді брав інтерв’ю у Володимира Путіна під час перебування в Москві".

Пост також поширив кореспондент The Guardian Пьотр Зауер, який написав: "За словами Олексія Венедіктова, колишнього редактора "Ехо Москви" з хорошими зв’язками, Такеру Карлсону вдалося взяти інтерв’ю у Путіна".

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав, що Карлсон "засвітився" у Москві як глядач вистави у Большому театрі, де він сидів у VIP-ложі та не сильно приховував своє обличчя.