Нацзбірна зі спортивного покеру за підтримки VBET Ukraine бере участь у Чемпіонаті Європи в Парижі

Читать на русском
Автор
Нацзбірна зі спортивного покеру за підтримки VBET Ukraine бере участь у Чемпіонаті Європи в Парижі

VBET Ukraine підписала партнерський контракт на титульне спонсорство заходів зі спортивного покеру та Національної збірної зі спортивного покеру

Гравці Національної збірної України зі спортивного покеру беруть участь у Чемпіонаті Європи Europian Poker Tour у Парижі. Їхня участь у міжнародному турнірі стала можливою завдяки підтримці VBET Ukraine, яка напередодні стала титульним партнером збірної, повідомили у пресслужбі VBET.

Спортивний покер — це інтелектуальна гра, де гравці прораховують різні вірогідності, виграшні комбінації та оцінюють тактику суперника.

VBET Ukraine підписала партнерський контракт на титульне спонсорство заходів зі спортивного покеру та Національної збірної зі спортивного покеру.

Як пояснили у VBET Ukraine, їхня мета – розвиток спортивного покеру в Україні й підтримка покерної збірної на світових змаганнях.

"Національна збірна України зі спортивного покеру за підтримки VBET Ukraine братиме участь у світових покерних змаганнях, серед яких Кубок світу World Poker Tour Prime та Чемпіонат світу World Series of Poker. Нині гравці збірної захищають честь України в Чемпіонаті Європи Europian Poker Tour у Парижі", — йдеться у повідомленні компанії.

Як стало відомо, у межах домовленостей VBET Ukraine також стала титульним партнером Чемпіонату України зі спортивного покеру, Відкритого Кубку України зі спортивного покеру, Ліги матч-покеру України зі спортивного покеру.

Компанія VBET Ukraine має ліцензію на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор у покер у мережі Інтернет, видану КРАІЛ 31 травня 2021 року.