На руїни дивитись? У Росії хочуть зробити український Донбас центром туризму

Читати російською
Автор
Новина оновлена 11 жовтня 2024, 16:39

Російський міністр зробив чергову безглузду заяву

Окупований Росією Донбас може стати новим центром спорту та туризму. При цьому РФ просто стирає із землі українські міста в цьому регіоні і не тільки.

Про це заявив міністр спорту РФ Михайло Дегтярьов під час конференції "Нові горизонти", передає "Р-Спорт". Він зазначив, що робота у цьому напрямі вже розпочалася.

Робота зі створення та відновлення спортивних об’єктів у нових регіонах йде повним ходом. Стоїть завдання інтеграції їх у спортивне життя країни.

Упевнений, що завдяки спільним зусиллям Новоросія та Донбас зможуть стати новими центрами спорту та туризму ", – заявив Дегтярьов.

У мережі лише посміялися зі слів російського чиновника. Користувачі зазначили, що РФ перетворює регіон на руїни, а слова міністра є брехнею.

Нагадаємо, саме Дегтярьов заявив, що президента РФ Володимира Путіна називали "Кубертеном XXI століття" через Ігри майбутнього. Глава Кремля особисто відкривав змагання разом зі своєю фавориткою – фігуристкою Камілою Валієвою. За інформацією РФ, за перебігом цього турніру нібито спостерігав кожен третій житель Землі.