Арестович виїхав із України завдяки ГУР? У Буданова зробили заяву

Читать на русском
Автор
1582
Олексій Арестович
Олексій Арестович. Фото radiosvoboda.org

Поширена новина викликала бурхливу реакцію у суспільства

Головне управління розвідки (ГУР) України спростовує інформацію про те, що нібито ексрадник Офісу президента України Олексій Арестович залишив країну за листом від спецслужб. Цю новину назвали фейком.

Служба розвідки не надавала такого листа чи іншого документа Олексію Арестовичу. Про це ГУР повідомляє у Телеграмі.

Зеленський висловився проти насильницького затримання чоловіків працівниками ТЦК

"Інформація про перетин кордону та виїзд за межі України особи на ім’я Олексій Арестович 4 вересня 2023 року нібито на підставі листа від ГУР МО України, яку опублікувало NGL.media, не відповідає дійсності", йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що напередодні з’явилася інформація, нібито Олексій Арестович залишив країну завдяки спецслужбам, надавши прикордонникам листа від ГУР. Зараз він знаходиться у Нью-Йорку (США).

Якщо раніше Арестович не міг відповісти, як він виїхав з України, то в одному з останніх інтерв’ю він розповів, що поїхав законно. Але зізнався, що дуже скучив за Батьківщиною. А повернеться він лише після того, як завершить два проєкти у Європі.

Нагадаємо, що колишній радник Офісу президента виїхав до Польщі 4 вересня 2023 через пункт пропуску "Краковець-Корчова". Він заявив, нібито на нього тиснуть. З того часу його бачили у Відні, Варшаві та Нью-Йорку.

Раніше "Телеграф" поінформував, що в українців різко знизився рівень довіри до Арестовича. Він перебуває в антирейтингу політиків.