Компанія VBET на виставці ICE London розповіла представникам 50 країн про війну в Україні

Читать на русском
Автор
Компанія VBET на виставці ICE London розповіла представникам 50 країн про війну в Україні

VBET активно підтримує Україну

Під час участі у найбільшій виставці азартних ігор ICE London 2024 компанія VBET презентувала стенд, присвячений Україні, аби привернути світову увагу до українського бізнесу. Ця найавторитетніша галузева подія в світі цьогоріч об’єднала 600 учасників з 50 країн. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

"В Україні VBET продовжує активний розвиток, вкладає кошти в реалізацію гуманітарних проєктів, підтримує українських спорт. На стенді VBET говорив про незламність українського бізнесу, про його готовність співпрацювати та представляти в Україні міжнародні партнерські технологічні проєкти та розробки", – йдеться у повідомленні.

Одним з почесних гостей виставки став Олександр Зінченко, капітан Національної збірної України з футболу, гравець лондонського Арсеналу та амбасадор VBET Україна.

"На стенді футболіст спілкувався з прихильниками та провів автограф-сесію. У своєму зверненні до гостей амбасадор VBET говорив про посилення підтримки України в складні часи", – зазначили в пресслужбі компанії.

Представники VBET також нагадали про ще один пріоритет компанії – це реалізація благодійних проєктів. Зокрема, благодійний фонд VBET Foundation спільно з фондом Зінченка "Football for Ukraine" проводять відбудову села Ягідне у Чернігівській області, яке було зруйноване під час окупації військами РФ.

Крім того, VBET став партнером благодійного матчу Game4Ukraine, який відбувся в Лондоні у серпні минулого року за участі світових футбольних зірок та капітанів команд Андрія Шевченка та Олександра Зінченка. Зібрані кошти спрямували на відбудову Коцюбинського ліцею, який був пошкоджений окупантами, а також відновлення спортивної інфраструктури у навчальному закладі.

"За підтримку України у складний час VBET отримав подяку від Президента України.

Для розширення комунікації з клієнтами, партнерами та залучення ширшої уваги до реалізації соціально важливих проєктів, VBET Україна співпрацює з амбасадорами. Окрім Олександра Зінченка, ними є Сергій Ребров, тренер Національної збірної України з футболу, Денис Берінчик, боксер", – додали в пресслужбі VBET.

Нагадаємо, VBET вже більше 3-х років підтримує Національну збірну України з футболу, жіночу збірну, збірну з футзалу, а також окремі клуби вищої ліги з футболу: "Динамо" (Київ), "Чорноморець" (Одеса), "Верес" (Рівне), ЛНЗ (Черкаси), "Олександрія" (Олександрія), "Металіст 1925" (Харків), "Минай" (Ужгород).

Компанія є титульним партнером Української Прем’єр-ліги, а чемпіонат України з футболу має назву VBET Ліга.