У Харкові пролунало два потужних вибухи: що наразі відомо (оновлено)

Читать на русском
Автор
5752
Вибухи в Харкові Новина оновлена 12 вересня 2024, 22:08
Вибухи в Харкові. Фото Колаж "Телеграфу"

Деталі атаки від "Телеграфу"

У четвер, 12 вересня, у Харкові пролунало два вибухи. Ворожі прильоти було зафіксовано по одному із густонаселених районів міста.

На місцях ударів працюють всі екстрені служби. Про це повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов.

У Харкові пролунало два потужних вибухи. За оперативною інформацією, прильоти зафіксовано у густонаселеному районі міста. Удари прийшлися по приватному сектору.

19.00 — стало відомо, що ворог вдарив КАБом по Малоданилівській громаді Харківського району. Пошкоджено дерева та огорожу в "Екопарку". Без постраждалих.

18.47 — удари по Харкову були здійснені ФАБ-250. Пошкоджено більше 15 приватних будинків. Чотири людини звернулися до лікарів з гострою реакцією на стрес.

17.43 — на місці ворожого удару рятувальники деблокували жінку з дитиною. Їхнім життям нічого не загрожує. При цьому Ігор Терехов пише про те, що деблоковані були дві жінки та дитина.

17.07 — пошкоджені житлові будинки, але, на щастя, інформація про жертв та постраждалих не надходила.

Цю ж інформацію підтвердив і голова Харківської ОДА Олег Синєгубов.

"Є влучення поряд із приватними будинками. Огляд місця події триває", — йдеться у повідомленні.

17.00 — два вибухи пролунало в Харкові. В області було оголошено повітряну тривогу.

Людей закликали перебувати в укриттях, а також подбати про власну безпеку.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що війська РФ в ніч на четвер, 12 вересня, запустили по території України десятки БПЛА. Під ударом опинилися насамперед прикордонні міста, наприклад, у Конотопі (Сумська область) "шахед" впав на житлову багатоповерхівку. Крім житлового будинку також спалахнули цивільні автомобілі. Була інформація про поранених, але їхня кількість не називається.