У Києві спалахнула масштабна пожежа: густий дим огорнув цілий район (відео)

Читать на русском
Автор
1754
Дим від пожежі видно здалеку Новина оновлена 26 січня 2024, 15:53
Дим від пожежі видно здалеку. Фото Соцмережі

На місці події працювали усі екстрені служби міста

У п’ятницю, 26 січня, у Солом’янському районі Києва у багатоповерховому житловому будинку спалахнула масштабна пожежа. За попередніми даними, двом жінкам знадобилася медична допомога та їх передали до рук лікарів.

Ліквідацією пожежі займалося одразу кілька спецбригад. Про це повідомляють користувачі соцмереж.

Відомо, що на проспекті Відрадному на Солом’янці почалася пожежа в одній із квартир розташованих на верхньому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.

Рятувальники, які прибули на виклик, встановили, що в кімнатах горять речі та меблі. Загальна площа займання склала близько 20 квадратних метрів.

На місці працювало одразу кілька екіпажів рятувальників, медики швидкої допомоги та правоохоронці.

За попередніми даними, бійцям ДСНС вдалося врятувати четверо людей — усіх їх вивели на свіже повітря. Двом жінкам, як зазначають очевидці, знадобилася допомога лікарів.

Масштабну пожежу тривалий час не вдавалося загасити і внаслідок цього густий, їдкий дим огорнув практично весь район — його було видно з різних куточків Солом’янки.

Причини та обставини події наразі невідомі — їх належить встановити компетентним органам. За фактом виникнення пожежі буде проведено розслідування.

Пожежа сталася у квартирі на проспекті Відрадному

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що у Дарницькому районі Києва в гімназії виникла масштабна пожежа. Усіх учнів та співробітників навчального закладу екстрено евакуювали та вивели на свіже повітря. В результаті події навчальний процес у школі було вирішено організувати дистанційно.