Вночі в Києві палала багатоповерхівка: без постраждалих не обійшлося

Читать на русском
Автор
7234
Пожежа в Києві
Пожежа в Києві. Фото ГУ ДСНС у Києві

Пожежа виникла на дев’ятому поверсі

У середу ввечері, 17 січня, в одному з районів Києва виникла пожежа. Причиною цього стало коротке замикання.

Про це пише "Вечірній Київ" з посиланням на Головне управлінні ДСНС у Києві. Загорілася квартира у багатоповерхівці на вулиці Червоної Калини в районі Троєщини.

Пожежа виникла на дев’ятому поверсі. Вогонь охопив площу у 30 квадратних метрів. Гасіння ускладнювалось сильним захаращенням квартири. Лише за півтори години рятувальникам вдалося повністю впоратися з вогнем.

Під час гасіння пожежі вогнеборці врятували чоловіка, який отримав опіки. Медики "швидкої" госпіталізували його до лікарні. Крім того, рятувальники вивели з сусідніх квартир на свіже повітря шістьох людей.

Що стало причиною пожежі — коротке замикання, необережне поводження з вогнем або щось інше, встановлюватимуть правоохоронці.

Раніше "Телеграф" писав, що в Києві між станціями "Почайна" та "Тараса Шевченка" почав просідати тунель. Якщо рух на цій ділянці закриють на час планових робіт, то вся "синя" гілка може втратити свою доцільність. За словами експерта з транспортного планування Дмитра Беспалова, "просідання" є екстреною ситуацією, яку необхідно вирішувати в найкоротші терміни, а не чекати на виникнення позаштатної ситуації.