Не може пояснити причину свого вчинку: на Київщині дитина проковтнула кулю (фото)

Читать на русском
Автор
855
Дитину вдалося врятувати
Дитину вдалося врятувати. Фото Колаж "Телеграф"

Юний пацієнт перебуває під пильним наглядом лікарів

На Київщині спеціалісти врятували дитину, яка проковтнула кулю. Хлопчика привезли до лікарні схвильовані батьки, котрі попросили допомоги у медиків.

На щастя, пацієнт вижив, а боєприпас успішно витягли у нього з черевної порожнини. Про це повідомляється на офіційній сторінці "Київської обласної дитячої лікарні" у соцмережах.

Так, дитину до лікарні доправили батьки. Після комплексного обстеження лікарі зрозуміли, що у шлунково-кишковому тракті пацієнта знаходиться стороннє тіло, в якому вдалося розпізнати кулю.

Куля застрягла в ШКТ дитини

На рентген-знімках фахівцям вдалося побачити боєприпас, який перебував у горизонтальному положенні. На щастя оперативному втручанню ніщо не заважало і тому медики вдало вилучили сторонній предмет із шлунково-кишкового тракту дитини.

Цікаво, що медики вирішили розмістити вилучену кулю у лікарняній колекції видалених зі шлунків пацієнтів сторонніх тіл.

Крім цього, лікарі звернулися до всіх батьків з проханням обов'язково проводити бесіди з дітьми, щоб запобігти виникненню подібних випадків.

Дитина не змогла пояснити, як вона примудрилася проковтнути кулю
Лікарі успішно витягли кулю та врятували життя пацієнту

Варто зазначити, що хлопчик не зміг пояснити, де саме він знайшов патрон і з яких причин вирішив його проковтнути. Можна лише припустити, що боєприпас дитина знайшла в районі Білогородки Бучанського району Київської області, де він проживає із сім’єю.

Саме в цій місцевості, річкою Ірпінь, проходила лінія фронту в 2022 році і тут досі можна виявити безліч патронів, гільз та інших вибухонебезпечних речей.

Хлопчик, швидше за все, знайшов кулю у Білогородці, де він мешкає з родиною

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що в Києві лікарі врятували дитину, яка проковтнула десятки деталей конструктора. На рентген-знімках фахівцям вдалося побачити 20 магнітних елементів, які знаходились у різних частинах шлунково-кишкового тракту і при цьому були поєднані між собою.