Припиніть робити ці речі, і телефон буде зарядженим довше

Читать на русском
Автор
609
Лайфхаки щодо довгої роботи телефона
Лайфхаки щодо довгої роботи телефона. Фото Canva

Зверніть увагу на ці моменти, щоб телефон був зарядженим довше

В епоху сучасних технологій ми користуємось телефоном значно більше, ніж раніше. А буває так, що вся робота зосереджена в цьому невеликому пристрої. Тоді гаджет розряджається у кращому разі взагалі за кілька годин. З цим можна дещо зробити.

F1Center поділився поширеними причинами швидкого розряджання телефону. Також експерти розповіли, що робити, аби уникнути цієї ситуації.

Зношення батареї

Проста причина — батарея у вашому пристрої просто вже стара. Відповідно, телефон розряджається швидко. Інформацію про стан акумулятора можна дізнатися в налаштуваннях. Там ви побачите рівень своєї батареї. Якщо він низький — то варто замінити акумулятор або накопичувати кошти на потужніший гаджет.

Використання за певних температур

Як дуже високі, так і дуже низькі температури погано позначаються на роботі пристрою. У характеристиках гаджета можна дізнатися про допустимі межі й бажано їх дотримуватися. Тоді батарея буде розряджатися повільніше.

Яскравість дисплея

Якщо ви налаштовуєте яскравість екрана на максимум, то не дивуйтеся, чому ваш телефон дуже швидко розряджається. Річ у тім, що така опція "з'їдає" чимало енергії. Зменшіть яскравість до 50% і цього буде достатньо, аби все чітко бачити.

Підключені функції

Функції Wi-Fi, Bluetooth, NFC, геолокація потребує великої кількості енергії. Тому й не дивно, що ваш пристрій швидко потребує підзарядки, якщо ви їх активували. Намагайтесь вмикати їх лише у міру потреби. Тоді побачите різницю у частоті заряджання.

Віруси

Якщо ви завантажуєте певні програми з мережі та заходите на дивні сайти, ви можете "заразити" свій телефон вірусами. А наявність шкідливих файлів значно уповільнює роботу пристрою. Тому будьте обачними й ретельно думайте перед тим, як переходити на певний сайт.

Раніше "Телеграф" писав, чому ваш телефон працює повільно. Є кілька лайфхаків, як цьому зарадити.