Завжди будете на зв’язку: як підзарядити телефон під час вимкнення світла

Читать на русском
Автор
Ці поради стануть у нагоді на випадок відключень світла Новина оновлена 16 жовтня 2024, 23:12
Ці поради стануть у нагоді на випадок відключень світла. Фото Freepik

Прості та корисні поради, які допоможуть залишатися на зв’язку

Українці живуть у непростий час, коли будь-якої миті може зникнути електропостачання. Причина цьому всім відома – ворожі атаки Росії. Однак потрібно шукати способи, як залишатися на зв’язку навіть в умовах відключень та блекаутів.

Як виявилося, є кілька простих способів, як зарядити телефон, якщо раптово вимкнули світло, пише zn.ua. Запам’ятайте їх, щоб залишатися на зв’язку навіть за умов блекаутів.

Як зарядити телефон, якщо вимкнули світло

Якщо у вас є машина, зарядити телефон можна в ній або ж попросити у друзів/знайомих, якщо у вас немає авто. Експерти радять використовувати для зарядки в машині "рідний" кабель зарядки.

В екстреній ситуації телефон можна зарядити від ноутбука, якщо він заряджений і тримає цей заряд. Для цього краще використовувати свій кабель від зарядного пристрою.

Генератор або портативна зарядна станція також можуть виручити в умовах блекаутів. Залежно від потужності, у такий спосіб можна заряджати не тільки телефон, а й інші гаджети.

Бездротова колонка також може стати своєрідним "павербанком" для телефону в умовах вимкнення світла. Вона, можливо, не зарядить смартфон повністю, але залишатися на зв’язку дозволить.

На крайній випадок можна піти зарядити гаджети у "Пункт незламності". Саме для цього вони були відкриті по всій Україні.

Раніше "Телеграф" розповідав, як підготувати зарядну станцію до блекауту. Під час вимкнення світла зарядна станція – це справжній помічник.