Синій буде у тренді: який манікюр зробити у лютому, щоб ваші руки були у центрі уваги (фото)

Читать на русском
Автор
Зробіть красивий синій манікюр у лютому
Зробіть красивий синій манікюр у лютому. Фото Pinterest

Ідеї манікюру у синіх відтінках

Синій відтінок у манікюрі взимку набуває особливої актуальності. На піку трендів всі відтінки синього будуть саме в лютому, так що запасайтеся ідеями перед наступним походом до свого майстра. "Телеграф" вже розповідав про ідеї манікюру із сердечками до Дня закоханих, а сьогодні ділиться ідеями трендового манікюру у синьому кольорі.

Синій металік

Якщо ви яскрава леді і любите щось яскравіше – сміливо робіть покриття у стилі синій металік. Такий манікюр точно привертатиме увагу і радуватиме вас металевим блиском.

синій манікюр
Фото: Pinterest

Чорно-синє омбре

Це також досить яскравий варіант манікюру, який підійде сміливим модницям. Таке покриття виглядає дуже елегантно та вишукано. До того ж, такий варіант манікюру підійде для різних форм нігтьової пластини.

манікюр омбре
Фото: Pinterest

Спокійний синій

Синій манікюр може бути не лише надто яскравим, а й спокійним та глибоким. Грайте з різними відтінками синього і точно будете у тренді. Також можна спробувати матове покриття для синього відтінку, це виглядатиме особливо витончено.

синій матовий манікюр
Фото: Pinterest

Більше сяйва

Додайте до синього манікюру блискіток і сяючих ефектів, і він заграє новими фарбами. Такий манікюр радуватиме око не лише вам, а й усім навколо.

синій манікюр з блискітками
Фото: Pinterest

Синій френч

Френч – це невмираюча класика нейл-арту. Спробуйте додати звичному френчу синього відтінку і він виглядатиме зовсім інакше, але не менш цікаво.

синій френч
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав про тренд цієї зими — ліловий манікюр. Тут ви знайдете ідеї та дизайни для натхнення.