Френч – це не нудно: як розбавити яскравими акцентами класичний манікюр (фото)

Читать на русском
Автор
Французький манікюр можна зробити яскравішим
Французький манікюр можна зробити яскравішим. Фото Pinterest

Навіть звичайнісінький френч можна зробити більш яскравим

Незабаром настане весна, саме час надихатися новими ідеями манікюру. Якщо ви любите класичний френч, то на весну його можна трохи "розбавити" і додати яскравих акцентів. "Телеграф" вже розповідав про ідеї ніжного зеленого манікюру на весну, який підкорить ваше серце, а сьогодні ділиться новими ідеями френча з яскравими акцентами.

Класичний французький манікюр, який дівчата також називають френчем, це акуратне нюдове покриття з білими смужками по зовнішньому контуру нігтів. Виглядає такий манікюр дуже елегантно та природно.

френч манікюр
Фото: Pinterest

Однак навесні, коли все навколо набуває нових яскравих фарб, можна привнести яскраві акценти і в манікюр френч. Зробити це дуже легко, замінивши білу смужку контуру на будь-який інший відтінок. Від цього ваш манікюр не втратить своєї витонченості, а набуває нового стильного вигляду.

яскравий френч
Фото: Pinterest

Прекрасним вибором на весну стануть відтінки зеленого, ніжно-блакитного, рожевого, червоного, жовтого та інших кольорів. Також можна використовувати блискітки, щоб зробити манікюр більш екстравагантним.

різнокольоровий френч
Фото: Pinterest
незвичайний френч
Фото: Pinterest

Ще один спосіб "розбавити" французький манікюр — змінити колір основи. Оберіть щось яскравіше для основи, залишивши (або ні) білу окантовку. Такий манікюр виглядатиме дуже ефектно та незвично.

яскравий манікюр
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав про тренд цієї зими — ліловий манікюр. Тут ви знайдете ідеї та дизайни для натхнення.