Росіяни перетворили своє місто на звалище: зі сміттям "борються" коровами, але і це не допомагає (фото та відео)

Читать на русском
Автор
1307
Російське місто тоне у смітті
Російське місто тоне у смітті. Фото Колаж "Телеграф"

До літаючих пакетів на вулицях люди давно звикли, навіть хотіли зробити це фішкою для туристів

Поки Росія так старанно намагається насолити Україні та позбавити її води тепла чи світла, сама на той час буквально потопає у смітті. І на допомогу людям приходять не диктатор Путін, не місцева влада, а… корови. Вони пожирають ці відходи, роблячи вулиці трохи чистішими.

Про це пише Telegram-канал Baza, посилаючись на слова своїх передплатників. Наголошується, що йдеться про місто Буйнакськ, воно знаходиться на півдні Росії. Нині там буквально можна знімати серіали про апокаліпсис. В цьому випадку сміттєвий апокаліпсис.

"Гори сміття з’явилися в Буйнакську ще з минулого року. До пакетів, що літають, на вулицях тут давно звикли, навіть хотіли зробити це фішкою для туристів. Але до гір смердючого сміття звикнути все ж таки складно. Навіть для жителів Буйнакська. Тому люди стали скаржитися в мерію, а коли це (як завжди) не допомогло, виклали фото та відео в соцмережах", — йдеться у повідомленні.

Але цікавіші навіть купи сміття у типовому російському місті, а методи боротьби з нею. Його не збирають, а потім утилізують. Натомість роботу зі знищення відходів залишають коровам. На одному з опублікованих фото видно, як корова на пару з бродячим собакою досліджують звалище.

"Втім є в місті й ті, хто дуже задоволений великою кількістю відходів. Це корови, що випасаються біля сміття. Буйнакські корови краще за будь-який сміттєспалювальний завод. Ось тільки одна біда — на таку гору відходів корів занадто мало", — підсумували в пабліку.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що у Владивостоці росіяни замерзають у своїх будинках, поки на вулиці мороз. Аварія на повітряній ділянці мережі теплопостачання залишила без опалення понад три тисячі людей.