У Сибіру на оборонному підприємстві РФ прогримів потужний вибух: відео з місця

Читать на русском
Автор
772
Вибух у РФ Новина оновлена 15 лютого 2024, 11:48
Вибух у РФ. Фото Скріншот відео

Влада пояснила його "технологічним процесом"

В Алтайському краї у місті Бійськ у районі оборонного підприємства пролунав потужний вибух. У небо здійнявся величезний стовп диму.

Від ударної хвилі, за словами містян, деренчали вікна. Про те, що сталося в місті, повідомляють росЗМІ.

Місцеві жителі зняли те, що сталося на відео.

В адміністрації міста вже прокоментували вибух у районі промзони. У мерії Бійська зазначили, що згідно з технологічним процесом, проводилися роботи на підприємстві. Приводу для занепокоєння нібито немає. Про яке саме підприємство йдеться, чиновник не уточнив.

"Це, згідно з технологічним процесом, проводилися роботи одним із підприємств нашого міста. Приводу для занепокоєння немає", — написав мер Бійська Віктор Щигрєв.

У свою чергу в ГУ МНС Алтайським краєм "МК на Алтаї" розповіли, що повідомлень про якусь подію не надходило. Пожежно-рятувальні підрозділи Бійська на місце не виїжджали.

Довідка

У місті дислокується ФНВЦ "Алтай", що входить до держкорпорації "Роскосмос". Підприємство виробляє у тому числі боєприпаси, твердопаливні заряди ракетних двигунів і вибухівку для промислових цілей. Центр знаходиться у списках санкцій ЄС, США, України та Японії.

Раніше "Телеграф" повідомив, що в Москві спалахнула пожежа в будівлі "Известий". Попередньо відомо, що спалах виник у самій будівлі і потім вогонь перекинувся на нічний клуб Lookin Rooms. Крім того, згорів бар "Резиденція".