У Ростовській області РФ прогриміли потужні вибухи: влада вже "заспокоює"

Читать на русском
Автор
1376
Ілюстративні зображення Новина оновлена 25 березня 2024, 16:03
Ілюстративні зображення. Фото Колаж "Телеграфу"

Росіяни чули три вибухи, у той час, як ППО "збила" дві ракети

У Ростовській області, після атаки окупантів на Київ, пролунали сильні вибухи. Російська ППО нібито відпрацювала за повітряними цілями в небі між Новочеркаськом та Батайськом.

Про це повідомляє губернатор області РФ Василь Голубєв. За його словами, уламки ракет впали у поле.

Російське Міноборони також заспокоює росіян тим, що ППО нібито спрацювало успішно.

Новочеркаськ та Батайськ на мапі

"Близько 15.30 мск припинено спробу київського режиму зробити терористичну атаку переобладнаними для ураження наземних цілей зенітними ракетами С-200 по об'єктах на території Російської Федерації. Черговими засобами ППО дві зенітні керовані ракети С-200 знищені над територією Ростовської області", — йдеться у повідомленні.

Водночас місцеві телеграм-канали повідомляють, що два вибухи було чути у центрі Ростова та навколишніх районах. А поблизу Воєнведа та Суворовського пролунало не менше трьох вибухів та сирени, ймовірно, на території однієї з військових частин. У Батайську в небі виднівся нібито слід від ППО.

Місцеві жителі також пишуть, що нарахували три вибухи і за потужністю вони не схожі на роботу ППО.

Раніше "Телеграф" писав, що у Ростовській області Росії вночі 25 березня після численних вибухів почалася сильна пожежа на Новочеркаській ГРЕС, яка є основним джерелом електроенергії для всього російського регіону. Можливо, це були українські безпілотники.