"Служба у Нацгвардії не заважає": актор "Кварталу 95" Пікалов потрапив у скандал

Читать на русском
Автор
4986
Олександр Пікалов
Олександр Пікалов. Фото www.instagram.com/pikalov95_official

У Нацгвардії дали офіційну відповідь

Актор студії "Квартал 95" Олександр Пікалов з 28 лютого 2022 року проходить військову службу в Національній гвардії. Проте він паралельно брав участь у концертах.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат України Володимир Ар'єв. Він оприлюднив відповідь Головного управління Нацгвардії, у якій вказано, що Пікалов станом на 24.01.2024 проходить службу в Іміджево-видавничому центрі Національної гвардії. Там також зазначили, що актор "Квартал-95" Євген Кошовий службу у Нацгвардії не проходить та не проходив раніше.

"А тепер про Квартал. Кажуть, вони не служать. Проте є один "кварталівець", що непогано влаштувався… Не знаю що він робить для іміджу НГУ і які штуки для цього видає, проте "служба" не заважає Пікалову гастролювати з "Кварталом" і ще отримувати у Нацгвардії "грошове забезпечення відповідно до інструкції". Комусь війна, комусь гастролі. Під час служби іміджевим видавцем. Головне, бути другом самі знаєте кого", – написав нардеп.

Своєю чергою народний депутат, співголова фракції "Європейська Солідарність" Ірина Геращенко зазначила, що у 2022 році Пікалов паралельно зі службою також вів передачу "Байракар News". Вона також нагадала, що актор на День Незалежності у 2022 році отримав від президента Володимира Зеленського орден "За заслуги" III ступеню.

"Дякуємо за захист, Пікалов! Кошовому теж дякуємо! І всім агентам ГУР Шевченку і ко дякуємо. Маруся Звіробій, ти запитувала, чи правда, що Квартал воює? Шах і мат вам, "порохоботікі", — написала народна депутатка.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" повідомляв, що студія "Квартал 95" потрапила в скандал через новорічний номер про жительку міста Скадовськ, що знаходиться на тимчасово окупованій росіянами частині Херсонської області.