Зеленська "засвітила" особливу вишиванку: де придбати та скільки коштує (фото)

Читать на русском
Автор
1142
Олена Зеленська похвалилася вишитою сорочкою українського бренду Новина оновлена 24 серпня 2024, 15:39
Олена Зеленська похвалилася вишитою сорочкою українського бренду. Фото Офіс президента України/instagram.com/gunia_project

Цей модний бренд є найулюбленішим у першої леді України

Не дивлячись на війну, українці не відмовилися від урочистостей до Дня Незалежності України, який відзначається щороку 24 серпня. Це та національна подія, коли хочеться вдягнутися у щось святкове, гарне та по-модному актуальне. Однією з головних атрибутик цього дня є традиційна вишиванка, стильними образами з якою діляться українські артисти, а також перша леді України Олена Зеленська.

Сьогодні дружина президента з'явилася на урочистих заходах в особливій вишитій сорочці українського модного бренду GUNIA Project. Це найулюбленіший бренд Зеленської.

Сорочку "АНЕТА" із колекції "Жолудь" можна одягати як на свято, та і в повсякдень, зазначається в описі до вишиванки: "Дизайн візерунків натхнений анімалістичними та флористичними мотивами з вишитих рушників Наддніпрянщини 18 ст. і Сумщини 19 ст.".

олена зеленська
Фото: Офіс президента України

Виріб оздоблений монохромною вишивкою, легко комбінується з елементами повсякденних образів. Вишиванка має вільний силует та об’ємні рукави.

олена зеленська у вишиванці
Олена Зеленська у Софійському соборі 24 серпня

Придбати стильний одяг можна за 7800 гривень. Саме в таку ціну оцінили річ дизайнери українського бренду GUNIA Project.

біла вишиванка
біла вишита сорочка
володимир зеленський олена зеленська
Подружжя Зеленських має дуже стильний вигляд у вишиванках

Нагадаємо, що зовсім скоро наступить новий сезон. "Телеграф" розповідав, які модні тренди будуть актуальні восени 2024 року.