Подорож довжиною в 16 років: Бєдняков розлучився з дружиною, яка подарувала йому двох дітей (фото)

Читать на русском
Автор
Андрій Бєдняков та Анастасія Коротка розлучаються — що відомо про пару Новина оновлена 25 жовтня 2024, 11:08
Андрій Бєдняков та Анастасія Коротка розлучаються — що відомо про пару. Фото Колаж "Телеграфа"

Наразі дружина та діти телеведучого живуть за кордоном

Український телеведучий Андрій Бєдняков, який зворушив фотографією доньки, поділився з підписниками сумною новиною — він розлучається із дружиною Анастасією Короткою. Шоумен не став вдаватися до подробиць, але подякував дружині за прекрасні 16 років шлюбу.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram. Причини розлучення пари наразі невідомі.

Андрій Бєдняков та Анастасія Коротка були однією з найкрасивіших пар українського шоубізнесу, тому новина про їхнє розставання стала справжньою несподіванкою. Відомо, що Анастасія з початку повномасштабної війни разом із дітьми живе за кордоном.

У своїй публікації Бєдняков зворушливо згадав про те, як починалася їх з Настею романтична історія, він подякував їй за всі щасливі моменти, яких за 16 років було дуже багато. Але найбільше телеведучий вдячний дружині за двох прекрасних дітей.

Андрій Бєдняков та Анастасія Коротка
Андрій Бєдняков та Анастасія Коротка повідомили про розлучення

"Ох, скільки всього було. Нам є що згадати. Коротка, ми дуже класно провели час. Але більше цю "кімнату" ми "продовжувати" не будемо ", — написав Бєдняков.

Відомо, що Андрій Бєдняков та Анастасія Коротка познайомилися завдяки КВК. Телеведучий помітив акторку на репетиції й вона одразу його привабила. Але на той момент Коротка мала роман з іншим чоловіком і Андрію довелося поборотися за її серце. Зрештою, між ними спалахнула іскра і почалися стосунки.

Андрій Бєдняков та Анастасія Коротка
Андрій и Настя прожили у шлюбі 16 лет

Довгий час вони не поспішали узаконювати їх, проте у серпні 2014 року вони зіграли весілля, а через рік у них з'явилася дочка Ксенія. На початку війни Анастасія виїхала за кордон і зараз мешкає в США. У жовтні 2022 року вони з Андрієм стали батьками вдруге. В Америці у них народився син Остап.

Сім'я Бєднякова
Діти Андрія Бєднякова та Анастасії Короткої

"Телеграф" писав раніше, що до телеведучого Андрія Бєднякова цього літа в Київ приїздила донька Ксенія. Він опублікував з нею кумедне відео. На ньому дівчинка "перетворилася" на загадкову виконавицю Клавдію Петрівну.