Алієв показав, як використовують російський прапор в Україні (відео)

Читать на русском
Автор
1255
Олександр Алієв
Олександр Алієв. Фото Screenshot

Зараз спортсмен служить у лавах ЗСУ

Колишній півзахисник "Динамо" та збірної України Олександр Алієв, який нещодавно пригрозив Анатолію Тимощуку, поділився відео з походом у лазню. До речі, футболіст навіть знайшов застосування російському триколору.

Відповідну публікацію Олександр розмістив у сторіс на своїй сторінці в Instagram. Уродженець Хабаровська перед тим, як увійти до приміщення, витер ноги об російський триколор.

"Усім привіт. Хлопці, зараз все побачите. Ось так я заходжу в лазню. І ось так витираю ноги об пі*****тичний прапор", — сказав Алієв.

Увага! На відео є ненормативна лексика.

Зазначимо, після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Алієв записався до лав територіальної оборони Києва, а пізніше розпочав службу у ЗСУ. Нещодавно колишній футболіст отримав посвідчення учасника бойових дій, через що на нього посипалася критика. Олександр пояснив, що одержав посвідчення УБД за "перші дні війни".

Раніше Алієв здивував мережу, привітавши Збройні сили України українською мовою, хоча раніше він публікував відео на цю тему, в якому заявив, що завжди говорив і говоритиме російською мовою.