"Ф’юрі замінить "Звір": у команді Усика терміново шукають заміну Тайсону

Читати російською
Автор

Попри бажання Усика битися 17 лютого, організатори шоу можуть не піти на це

Промоутер чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBO та IBF у суперважкій вазі Олександра Усика Олександр Красюк розповів, що після скасування бою проти Тайсона Ф’юрі, його команда веде активні переговори з обов’язковим претендентом хорватом Філіпом Хрговичем на прізвисько "Звір".

Відповідну заяву Красюк зробив під час прямої трансляції на своїй сторінці в Instagram. Промоутер зазначив, що вирішальне слово залишається за представниками Саудівської Аравії.

"Зараз працюємо над цими питаннями дуже інтенсивно, дуже активно, тому що у нас мало часу на це.

Якщо Бог дасть і зірки зійдуться, то буде Хргович. Рішення мають ухвалити представники Саудівської Аравії", — сказав Красюк.

Найкращі моменти у кар'єрі Філіпа Хрговича

Зазначимо, голова Генерального управління Саудівської Аравії із розваг Туркі Аль аш-Шейх раніше заявив про перенесення шоу на іншу дату. Гроші за квитки буде повернуто.

Нагадаємо, бій Усик — Ф’юрі мав відбутися 17 лютого. Тайсон отримав розсічення під час спарингу проти хорватського гіганта в тренувальному таборі. Нова дата проведення поєдинку поки невідома, а на відновлення "Циганському королю" знадобиться понад 3 місяці. Хргович є обов’язковим претендентом на пояс IBF, яким володіє українець.