У команді Ф’юрі розповіли, скільки йому знадобиться часу на відновлення для бою з Усиком

Читать на русском
Автор
524
Усик і Ф’юрі можуть зустрітися в рингу нескоро
Усик і Ф’юрі можуть зустрітися в рингу нескоро. Фото twitter.com/IFLTV

Британському спортсмену може знадобитися на відновлення після сильного розсічення на тренуванні до трьох місяців

У команді Тайсона Ф’юрі назвали ймовірні терміни відновлення боксера після травми, отриманої на тренуванні, і призвела до скасування супербою за титул абсолютного чемпіона світу з Олександром Усиком. В оточенні британця вважають, що бій доведеться перенести на кілька місяців.

Катмен чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі Ф’юрі Хорхе Капетільо розповів про приблизні терміни у три місяці. Про це повідомляє DAZN.

Бій мав відбутися 17 лютого у Саудівській Аравії. Тепер організаторам та командам бійців доведеться погодити нову дату поєдинку.

Зокрема, Капетільо заявив:

"Я б сказав, що буде потрібно мінімум 90 днів, щоб відновитися після такого розсічення. Сподіваюся, бій відбудеться влітку. Це дуже сумні новини. Рана повинна зажити і тільки після цього Тайсон повернеться в дію, почне тренуватися і відновить тренувальний табір. Процес відновлення триватиме. щонайменше кілька місяців.

Під час спарингів можуть бути нещасні випадки, і саме це сталося з Тайсоном, тому йому знадобиться час, щоб відновитися. Тепер рана знову може відкритися під час бою, якщо вони вирішать провести його, тому зараз йому потрібен тайм-аут, щоб переконатися, що рана не відкриється від першого удару Олександра Усика", — додав фахівець, завданням якого є запобігання тілесним ушкодженням та обробка ран, завданих бійцю під час поєдинку.

Нагадаємо, Ф’юрі після скасування бою з Усіком похвалився "кубиками" і нарвався на жорстку відповідь з України.

Матеріал опублікований російською мовою — читати мовою оригіналу