"Ломаченко — молодець, а Усик завжди був за Росію": Повєткін поставив "діагноз" українським чемпіонам

Читать на русском
Автор
612
Олександр Повєткін
Олександр Повєткін. Фото instagram.com/evgeniya_povetkina

У РФ захоплюються Василем Ломаченком, який мовчить про російське вторгнення в Україну

Колишній регулярний чемпіон світу за версією WBA Олександр Повєткін вважає, що чемпіону світу за версіями WBA, WBO, IBF, непереможеному українському боксеру Олександру Усику доводиться погано говорити про Росію. Напередодні Повєткін назвав Усика "руським".

Відповідний коментар Повєткіна наводить sport24.ru. При цьому росіянин віддає належне українському боксеру Василю Ломаченку, який мовчить про війну. За словами "Руського Вітязя", Усик погано висловлюється про РФ лише тому, що живе в Україні.

"Усик? Звичайно, мені стало за нього прикро, але у нього, напевно, іншого виходу немає. Він непоганий хлопець, завжди за Росію був, а те, що зараз сталося, мені незрозуміло. Точніше — зрозуміло. Він де живе? Там живе … Його знищать, якщо щось не те зробить. Це моя думка. Ось треба віддати належне Васі Ломаченку, який поїхав з України, нічого не говорив. Ось він молодець. Але, зрозуміло, в бою Ф'юрі і Усика я вболіватиму за Усика. Але його я не зрозумів", — заявив Повєткін.

Нагадаємо, бій Усика та Ф'юрі мав відбутися 17 лютого 2024 року в рамках шоу боксу в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Проте напередодні британський чемпіон повідомив, що отримав травму у спарингу, через що поєдинок доведеться перенести.