Бій Усик — Ф’юрі скасовано: що сталося

Читать на русском
Автор
3129
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото instagram.com/toprank

"Циганський король" не встигне відновитись

У п’ятницю, 2 лютого, стало відомо, що запланований на 17 лютого супербій Олександр Усик (21-0, 14 КО) — Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) не відбудеться в намічений термін. Причиною перенесення шоу стала травма британця.

Про це повідомив авторитетний журналіст Майкл Бенсон у Twitter. Тайсон отримав жорстке розсічення над правим оком, передає промоутерська компанія Queensberry Promotions, яка також показала фото травмованого чемпіона.

"Розсічення, що відкрилося над правим оком Ф’юрі, потребувало термінової медичної допомоги та накладення значних швів, і, очевидно, вимагатиме періоду відновлення, що перекреслює будь-яку можливість проведення бою з Усиком, який відбудеться 17 лютого в Саудівській Аравії", — зазначили в організації.

"Я зовсім спустошений після того, як довго готувався до цього бою і був у такій чудовій формі.

Мені шкода всіх, хто брав участь у цій грандіозній події, і я старанно працюватиму над перенесенням дати бою, як тільки око заживе.

Я можу лише вибачитися перед усіма, кого це торкнулося, включаючи мою власну команду, команду Усика, бійців андеркарда, партнерів та вболівальників, а також наших організаторів та моїх друзів у Королівстві Саудівська Аравія”, — зазначив Ф’юрі.

Нагадаємо, бій Усик — Ф’юрі мав відбутися 17 лютого в Ер-Ріяді. На коні поєдинку стояв титул абсолютного чемпіона світу у хевівейті. Українець ретельно тренувався в таборі, влаштованому в Іспанії, і навіть пропустив народження доньки заради підготовки до поєдинку.