"Ф’юрі замінить "Звір": у команді Усика терміново шукають заміну Тайсону

Читать на русском
Автор
Олександр Усик та Олександр Красюк
Олександр Усик та Олександр Красюк. Фото instagram.com/alex.krassyuk

Попри бажання Усика битися 17 лютого, організатори шоу можуть не піти на це

Промоутер чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBO та IBF у суперважкій вазі Олександра Усика Олександр Красюк розповів, що після скасування бою проти Тайсона Ф’юрі, його команда веде активні переговори з обов’язковим претендентом хорватом Філіпом Хрговичем на прізвисько "Звір".

Відповідну заяву Красюк зробив під час прямої трансляції на своїй сторінці в Instagram. Промоутер зазначив, що вирішальне слово залишається за представниками Саудівської Аравії.

"Зараз працюємо над цими питаннями дуже інтенсивно, дуже активно, тому що у нас мало часу на це.

Якщо Бог дасть і зірки зійдуться, то буде Хргович. Рішення мають ухвалити представники Саудівської Аравії", — сказав Красюк.

Найкращі моменти у кар'єрі Філіпа Хрговича

Зазначимо, голова Генерального управління Саудівської Аравії із розваг Туркі Аль аш-Шейх раніше заявив про перенесення шоу на іншу дату. Гроші за квитки буде повернуто.

Нагадаємо, бій Усик — Ф’юрі мав відбутися 17 лютого. Тайсон отримав розсічення під час спарингу проти хорватського гіганта в тренувальному таборі. Нова дата проведення поєдинку поки невідома, а на відновлення "Циганському королю" знадобиться понад 3 місяці. Хргович є обов’язковим претендентом на пояс IBF, яким володіє українець.