Усик — Ф’юрі: хто побив "Циганського короля" у спарингу та "скасував" бій (відео)

Читать на русском
Автор
789
Ф’юрі постраждав на тренуванні від удару хорватського боксера
Ф’юрі постраждав на тренуванні від удару хорватського боксера. Фото Facebook Тайсон Фьюри

Хорватський супертяж ударив ліктем британського чемпіона в область ока.

Хорватський боксер суперважкої ваги Агрон Смакич завдав травми Тайсону Ф’юрі, після якого він не зможе вийти в ринг 17 лютого проти Олександра Усика. Бій за звання абсолютного чемпіона світу було скасовано напередодні.

На це натякнув промоутер британського боксера Френк Уоррен. Також інсайдер Майк Бенсон виклав відео моменту травми британським боксером. Бій перенесено на невизначений час, а вечір боксу в Ер-Ріяді скасовано.

"Це сталося 2 лютого вранці під час спарингу з хорватським суперважковаговиком, який ударив Тайсона ліктем в око. Я не можу передати вам, наскільки всі спустошені. Безумовно, мені шкода Тайсона, Усика та всіх, хто працює на Riyadh Season, тому що ми всі старанно працювали, щоб влаштувати цей бій. Але, на жаль, тепер його доведеться перенести. Звичайно, я вірю, що він відбудеться. Ми всі на це підписалися", — додав Френк Уоррен.

Ймовірно, Уоррен має на увазі єдиного хорватського боксера з табору Ф’юрі – Агрона Смакіча, наголосили у виданні. Пошкодження було отримано напередодні на тренуванні в таборі, який розбив Ф’юрі. Сам британський боксер заявив, що вкрай розчарований цією подією, вибачившись у своєї команди, команди Усика та організаторів бою.

Після оприлюднення звістки про травму Ф’юрі багато експертів засумнівалися в правдивості слів британця. Зокрема, промоутер Усика Егіс Клімас звинуватив британського боксера в тому, що той спеціально підмовив спаринг-партнера завдати йому травми.

У команді Ф’юрі також зазначили, що бій може відбутися не раніше літа. Катмен боксера зазначив, що на повне відновлення від такої травми потрібно не менше 90 днів. І лише потім Ф’юрі зможе розпочати повторну підготовку до поєдинку за звання чемпіона світу.

Матеріал опублікований російською мовою — читати мовою оригіналу