"Сонце встає завдяки Путіну": російський чиновник вразив холуйством

Читати російською
Автор
Новина оновлена 23 квітня 2024, 14:13

Колишній спортсмен тепер працює на російську пропаганду

Глава Федерації спортивної боротьби Росії (ФСБР), олімпійський чемпіон Михайло Маміашвілі, який напередодні назвав українських спортсменів "донощиками", заявив, що всі досягнення російських спортсменів є перемогами президента РФ Володимира Путіна.

Відповідну заяву Маміашвілі наводить Р-Спорт. У мережі лише посміялися зі слів чиновника.

"Борцівська світова спільнота монолітна і єдина в тому, що нелюдяно приймати ті рішення, які зневажають усі загальнолюдські цінності та основи Олімпійської хартії.

Сьогодні все трактується так, що будь-яка перемога – не має значення, на якому майданчику – це перемога Путіна. Ми це чули. І, звісно, це перемога нашого президента, а як інакше?" — сказав Маміашвілі.

У мережі висміяли заяву Маміашвілі. Користувачі жартують, що завдяки Путіну встає сонце, а до невдач росіян глава Кремля не має відношення, адже всі невдачі — це "підступи англосаксів, печенігів і ящерів". Також користувачі зазначили, що своїми словами голова ФСБР фактично закрив питання про "нейтральність" російських борців, які хотіли поїхати на Олімпіаду-2024.

Нагадаємо, мер Парижа Анн Ідальго заявила, що не хоче бачити росіян на Олімпійських іграх. Після цього Маміашвілі порівняв російських спортсменів із солдатами вермахту.