Країна контрастів: у Харкові посеред багнюки у дворі помітили розкішний спорткар (фото)

Читать на русском
Автор
3727
BMW i8 у Харкові
BMW i8 у Харкові. Фото скриншот з Інстаграму

У Мережі жартують, що у власника цього спорткара не вистачило грошей на гараж

В одному з дворів Харкова засвітився спорткар BMW i8. Його вартість складає близько 3 мільйонів гривень.

Такі дорогі спортивні автомобілі — не рідкість для наших доріг. Проте не завжди їх паркують посеред болота десь у дворах. Відповідне фото опубліковане на інстаграм-сторінці kharkiv_cars.

Що відомо про BMW i8?

Згідно з базою номерів та відкритими джерелами, рідним кольором авто є чорний. Його купили у США в розбитому стані.

BMW i8 — це гібридний спортивний автомобіль, який представили на автосалоні у Франкфурті у 2013 році, а виробництво почалося у 2014 році. BMW i8 вражає своїм спортивним дизайном та високим рівнем технологічних інновацій. Автомобіль обладнаний гібридною силовою установкою, яка включає 1,5-літровий трициліндровий бензиновий двигун та електромотор. Разом вони забезпечують вражаючий рівень продуктивності.

За допомогою електромотора BMW i8 може рухатися виключно на електроенергії на відстань близько 37 км, а також використовувати бензиновий двигун для підвищення ефективності і забезпечення більшого запасу ходу. Крім технічних характеристик, BMW i8 вражає своїм інноваційним дизайном, наприклад, дверима-"ножицями", як у Lamborghini, та якісним салоном.

Коментарі користувачів соцмереж — дуже цікаві. Одні пишуть, що власнику не вистачило грошей на гараж, інші — що це звичайна ситуація. Публікуємо найцікавіші з них.

Як писав "Телеграф" раніше, у житомирському дворі посеред хрущовок помітили спорткар, який коштує 400 тисяч доларів. Це Lamborghini Urus.