Занепала краса: в Японії знайшли ціле кладовище класичних покинутих спорткарів (відео)

Читать на русском
Автор
Спорткар на сміттєзвалищі
Спорткар на сміттєзвалищі. Фото скриншот Youtube

Там знайшли дуже цікаві авто

У Японії є особливе місце, куди відправляють помирати класичні спорткари. Ці автомобілі, схоже, нікому не потрібні, хоча деякі з цих екземплярів можуть викликати ностальгію.

Японське автомобільне кладовище просто заповнене старими машинами, які колись коштували багато грошей і були унікальними. Про це повідомляє автор відео на YouTube-каналі Sammit.

Які авто можна знайти на японському сміттєзвалищі

На жаль, де саме знаходиться це місце, і яка причина того, що власники таких унікальних авто залишали їх просто неба, не відомо. Це автомобільне звалище, що заросло травою, зберігає багато спорткарів Corvette покоління C3 та інших колись бажаних авто. Про машини давно забули. Поглянувши ближче, можна побачити С3 різних років випуску, автозапчастини, металобрухт, шматки розвалених гаражів.

Тут, до прикладу, можна побачити кузов старого Datsun Z моделі 240 чи 260. Також у відео показано моторний відсік з двигуном, що піддався впливу природи. Одним з найцікавіших екземплярів є A70 Toyota Supra, який перевернутий на дах і розтрощений.

Звісно, більшість з цих автомобілів час перетворив на металобрухт. Проте для колекціонерів та поціновувачів рідкісних авто чи капсул часу — це просто клондайк.

Раніше "Телеграф" писав, що у Харкові посеред багнюки у дворі помітили розкішний спорткар. Це авто коштує понад 3 млн.