Суд знову залишив Дубінського у СІЗО: до якого числа цього разу

Читать на русском
Автор
Олександр Дубінський
Олександр Дубінський. Фото Ян Доброносов, "Телеграф"

Сам нардеп не зміг бути присутнім на судовому засіданні за станом здоров’я

Київський апеляційний суд не став змінювати запобіжний захід нардепу Олександру Дубінському. Його залишили під вартою, щобільше, продовжили термін утримання у СІЗО.

Про це повідомляє 24 канал. Засідання суду відбулося у четвер, 1 лютого.

Суддя не підтримав позицію адвокатів політика і відмовив у зміні запобіжного заходу. Натомість Олександра Дубінського залишили у СІЗО, а термін утримання під вартою продовжили до 13 лютого.

На слухання у справі підозрюваний включався по відеозв’язку через те, що йому видалили апендикс. Він не визнає своєї провини й навіть заявляв, що його "замовили".

Нагадаємо, що Олександра Дубінського підозрюють у держзраді та незаконному виїзді з України. У грудні 2023 року нардеп заявив, що його побили у СІЗО і нібито зламали ребро. А невдовзі обурився, що нібито справу про побої намагаються зам’яти, але ВАКС зобов’язав провести судово-медичне обстеження нардепа. А на початку січня 2023 року справу Дубінського передали до суду. Його судитимуть за службову підробку для виїзду за кордон.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що в листопаді суд заарештував майно Олександра Дубинського. Як з’ясувалося, він та його родичі були власниками понад 20 квартир.