У "Дії" закрили бронювання від мобілізації: чому це зробили

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 20 жовтня 2024, 12:47

Після запуску електронної процедури стався значний приріст заброньованих

У "Дія" тимчасово закрили бронювання працівників від мобілізації. Це пов'язано з проведенням аудиту заброньованих військовозобовʼязаних.

При пробі зайти у відповідний розділ, з'являється повідомлення про те, що ця функція зараз недоступна. У повідомленні зазначається, що до 15 листопада триває аудит вже заброньованих осіб.

Крім того, зазначається, що "Дія" повідомить про відновлення роботи сервісу. Також громадян закликали стежити за оновленнями.

Нагадаємо, перший заступник міністра оборони Іван Гаврилюк повідомив, що в Україні проведуть аудит підприємств, визнаних критичними. Водночас він наголошував, що саму процедуру бронювання на час аудиту припиняти не будуть.

Своєю чергою член парламентського комітету з питань національної безпеки Федір Веніславський заявив, що рішення Кабінету міністрів щодо проведення аудиту підприємств, визнаних критичними, є обґрунтованим. За його словами, під час бронювання було виявлено ознаки зловживань. Причиною перевірки стало різке зростання кількості заброньованих.