На YouTube видалили канал кремлівського рупора Микити Михалкова

Читать на русском
Автор
Микита Михалков активно прославляв Путіна
Микита Михалков активно прославляв Путіна. Фото ria.ru

Під крилом диктатора Михалков сколотив чималий капітал

У четвер, 18 січня, YouTube видалив канал "БесогонTV" російського пропагандиста Микити Михалкова, який мав численні проблеми зі здоров'ям. Пропагандист десятиліттями повторював необхідні в РФ наративи та перетворився на вірного підлеглого Володимира Путіна.

На сайті "Вечерняя Москва" йдеться про те, що спроби зайти на канал Михалкова не увінчаються успіхом, адже на екрані висвітлюється повідомлення про те, що його немає. Відомо, що російський пропагандист мав 1,6 млн фоловерів.

"Акаунт заблоковано через серйозні порушення правил YouTube щодо дискримінаційних висловлювань", — ось така причина зникнення каналу.

Михалков захоплювався кремлівським диктатором та підтримував ідею загарбання України.

Додамо, що завдяки своєму підтакуванню він сколотив чималий капітал під крилом диктатора. Він говорив про те, що війна Росії проти України – це порятунок від Заходу. Микита повторював маячню, що Україна та Америка готували напад на Росію, тому початок великої війни – це спроба захистити російський народ.

Раніше "Телеграф" писав, що путіністку Лоліту хочуть оштрафувати в Росії після участі у "голій вечірці". Причина — ізраїльський паспорт у артистки.