64-річна Мадонна вразила фанатів зухвалим луком від Жана-Поля Готьє (фото)

Читать на русском
Автор
Мадонна не перестає приємно дивувати Новина оновлена 19 січня 2024, 17:52
Мадонна не перестає приємно дивувати. Фото Getty Images

Мадонна одягла ексклюзивну футболку

64-річна американська співачка Мадонна, яка на одному з концертів огорнулася жовто-блакитним прапором, знову зробила сміливий хід. Вона вирішила пригадати молодість та одягла ексклюзивну футболку із зображенням золотистого корсета, вигаданого спеціально для неї французьким дизайнером Жаном-Полем Готьє.

На сторінці в Instagram співачка опублікувала нові знімки, де вона позує в незвичайному одязі. Знаменитість позувала в білій футболці із зображенням корсета з конусами на грудях від знаменитого модельєра й анонсувала благодійний проєкт.

Мадонна поцікавилася, чи всі пам’ятають її культовий золотий корсет, створений спеціально для її туру Blonde Ambition 1990 року.

Мадонна
Мадонна пригадала молодість

Знаменитість наголосила, що тепер усі охочі можуть отримати ексклюзивну футболку, вигадану талановитим чоловіком.

Мадонна
В 90-х Мадонна запалювала в цьому корсеті

Знаменитість уточнила, що всі доходи, отримані від продажу ексклюзиву, будуть спрямовані у фонд Raising Malawi. Засновники фонду мають на меті забезпечити медичну допомогу дітям африканської держави Малаві.

Раніше "Телеграф" писав, який вигляд має 65-річна Мадонна. Обличчя співачки дуже відрізняється від того, яким воно було на початку її кар’єри.