Померла італійська акторка і муза Федеріко Фелліні Сандра Міло

Читать на русском
Автор
Міло померла у Римі
Міло померла у Римі. Фото instagram.com/sandramiloreal

Сандра Міло було музою Федеріко Фелліні

Нещодавно в авіакатастрофі загинув голлівудський актор Крістіан Олівер. А сьогодні стало відомо, що померла Італійська акторка та телеведуча Сандра Міло, яка була музою Федеріко Фелліні.

90-річна Сандра Міло відійшла у засвіти уві сні в своєму домі в Римі в оточенні близьких людей та улюблених собак Джима і Леді. Про це пише Associated Press, посилаючись на заяву родини акторки.

Сандра Міло зіграла ключову роль в екзистенційні трагікомедії Федеріко Фелліні "Вісім з половиною". У фільмі Міло перевтілилася в коханку головного героя, якого зіграв талановитий Марчелло Мастрояні.

Сандра Міло
Сандра Міло в образі

Акторка також чудово зіграла в фільмі "Джульєтта і духи". Через два десятиліття Сандра розповіла про головний роман свого життя — із Фелліні, який тривав протягом сімнадцяти років.

Сальватріче Елена Греко – це справжнє ім’я Сандри Міло, яка народилася в Тунісі. Як акторку її відрив італійський режисер Антоніо П'єтранджелі, а згодом її талант привернув увагу інших відомих режисерів, зокрема Габріеле Муччіно, Пупі Аваті, Жана Ренуара, Клода Сота та інших.

Раніше "Телеграф" писав, що помер актор серіалу "Друзі" Меттью Перрі. Актора не стало на 55 році життя.