Цікаво, але недешево: у Києві здають квартиру з окремою БДСМ кімнатою (відео)

Читать на русском
Автор
617
У квартирі є "родзинка"
У квартирі є "родзинка". Фото Колаж "Телеграф"

Незвичайна квартира припаде до душі не кожному

У Києві здають в оренду простору двоповерхову квартиру, яка має одну особливість — тут є окрема кімната для БДСМ-ігор. Місяць оренди розкішних апартаментів вам обійдеться в 1500 $.

У якому саме районі столиці знаходиться ця квартира – не уточнюється. Огляд на елітне житло зробив ріелтор та опублікував ролик у соцмережах.

Так, на першому поверсі квартири розташована основна спальня, яка виконана у червоно-чорних тонах. Тут є ліжко з металевими стійками, манекен з портупеєю в стилі шибарі (японське мистецтво обмеження рухливості тіла людини за допомогою мотузок) та стійки з приладдям для БДСМ-ігор.

Також на першому поверсі розташована гардеробна кімната та просторий санвузол у рожево-бежевих тонах.

Родзинка квартири

На другому поверсі розташована простора кухня, вітальня, друга спальня та зона для відпочинку з диваном та телевізором. Також тут є ще один санвузол та обідня зона. Верхній поверх виконаний у світлих тонах.

Квартира повністю укомплектована всією необхідною для комфортного проживання технікою та меблями.

Для довідки: БДСМ — це сексуальні практики, засновані на обміні владою і пов’язані з позбавленням рухливості, болю і приниженням. Все й одразу не обов’язково, але одна умова виконується завжди: перелічені дії мають добровільний характер.

Абревіатура БДСМ розшифровується так:

  • БД — бондаж та дисципліна;
  • ДС — домінант і сабмісив (домінування та підкорення);
  • СМ — садомазохізм.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що у Києві здають в оренду пентхаус із баром та власним кінотеатром за захмарною ціною. Загальна площа квартири становить 350 квадратних метрів, а ремонт тут виконаний у світлих тонах. У пентхаусі є бар з підсвічуванням, власний кінотеатр з комфортабельними сидіннями на п’ять місць, санвузол з джакузі та простора тераса.