У Києві обмежили рух Північним мостом: у чому причина

Читать на русском
Автор
На місці працюють комунальники
На місці працюють комунальники. Фото КК "Київавтодор"

Актуальна інформація для автовласників та пасажирів

У суботу, 27 січня, у столиці на Північному мості обмежили рух для автотранспорту крайньою смугою у напрямку правого берега. Тут сталася позаштатна ситуація, яка потребує проведення екстреного ремонту.

Комунальники вже прибули на місце та розпочали ліквідацію аварії. Про це повідомили у прес-службі КМДА з посиланням на інформацію від КК "Київавтодор".

Так, на Північному мосту обмежили рух крайньою смугою у напрямку правого берега. Як виявилось, тут проводять аварійний ремонт деформаційного шва.

На місце вже прибули спеціалісти КП "Київавтошляхміст". Ремонтні роботи планують завершити впродовж дня.

У зв'язку з частковим перекриттям руху, на мосту може спостерігатися ускладнення руху.

Водіїв просять врахувати цю інформацію під час планування маршруту своєї поїздки.

На Північному мосту обмежили рух у напрямку правого берега

Для довідки: Північний міст — один із автотранспортних мостів через Дніпро, який відіграє найважливішу роль у транспортній інфраструктурі столиці. Його було відкрито 3 грудня 1976 року.

Висота пілона моста – 119 метрів. У початковому проекті мав три смуги для руху автотранспорту у кожному з напрямків.

Розташований він у північній частині Києва, на південь від житлового масиву Оболонь. Поєднує правобережну частину міста з масивами Троєщина, Райдужний та Воскресенка.

Загалом Північний міст має довжину близько 6 км і складається з декількох ділянок. Він є частиною Малої Кільцевої дороги.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, чому у Києві комунальники ремонтують дороги у мороз та дощ. Як виявилося, ямковий ремонт дорожнього покриття в осінньо-зимовий період — це не марна трата часу, а виправдані та навіть необхідні заходи.