Вимкніть ці три налаштування, щоб заощадити заряд свого iPhone

Читать на русском
Автор
2008
Як заощадити заряд на iPhone Новина оновлена 06 липня 2024, 23:18
Як заощадити заряд на iPhone. Фото Freepik

Багато користувачів не звертають увагу на ці функції

Згодом батарея iPhone, як і будь-якого іншого гаджета, зношується, і її місткість зменшується, але можна зберегти заряд, відключивши три прості функції. Ці налаштування часто залишаються непоміченими, хоча їх зміна може значно продовжити час роботи пристрою.

У матеріалі The Sun розповіли, які функції краще деактивувати. Виконуйте ці поради, щоб ваш iPhone працював довше без підзарядки.

Як заощадити заряд на iPhone

Програми, які працюють у фоновому режимі

Багато програм працюють у фоновому режимі, оновлюючи дані, щоб забезпечити актуальність інформації під час відкриття. Це зручно для часто використовуваних додатків, таких як WhatsApp або сервіси новин, але для додатків, які використовуються рідше, це не обов’язково, адже така функція тільки витрачає заряд батареї.

Функція "Екран завжди увімкнено" (Always On Display)

Моделі iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max мають функцію Always On Display, яка затемнює екран і показує час та сповіщення навіть у режимі очікування. Однак, попри зручність, ця функція споживає заряд батареї.

Налаштування даних (5G)

Мережа 5G надає найкращі швидкості передачі даних, але також споживає більше заряду. Замість повного відключення 5G можна налаштувати її використання оптимальним чином. Переконайтеся, що ваш iPhone налаштований на "5G Auto", що дозволяє використовувати 5G лише за потреби, оптимізуючи заряд акумулятора.

Існує ще одна помилка, яка може призвести до втрати вашого смартфона. Раніше ми писали, чому не можна заряджати телефон у машині.