Смажена картопля буде неймовірно ароматною та золотистою: допоможе один інгредієнт

Читать на русском
Автор
Секрет смачної смаженої картоплі
Секрет смачної смаженої картоплі. Фото shuba.life

Паприка зробить смажену картоплю ідеальною

Іноді фінальний смак їжі, яку ми готуємо, залежить від одного-однісінького інгредієнта. Ми розповідали, що варто додати в котлети замість хліба. Тепер ділимось секретом золотистої скоринки та насиченого смаку смаженої картоплі.

Щоб зробити цю страву ще смачнішою та ароматнішою, варто додати один секретний інгредієнт – солодку паприку. "Телеграф" розповідає про це детальніше.

Чому саме паприка?

Паприка надасть картоплі красивого золотисто-оранжевого відтінку. Вона додає страві солодкуватих ноток і легкий димок, що робить смак більш насиченим. А ще паприка має саме той яскравий аромат, який перетворить звичайну смажену картоплю на справжній кулінарний шедевр.

Як приготувати смажену картоплю з паприкою?

Смажте картоплю до золотистої скоринки так, як ви звикли. Коли вона буде повністю готова, посипте картоплю солодкою паприкою до смаку. Перемішайте, щоб спеція рівномірно розподілилася. На цьому етапі варто додавати також сіль та інші спеції.

Ретельно все перемішайте і вимкніть вогонь. Накрийте сковороду кришкою та дайте страві постояти 10 хвилин — так компоненти обміняються смаками.

Саме це секрет вдалого смаку та золотистої скоринки смаженої картоплі. Також ми ділились "золотою" пропорцією для приготування ідеальних макаронів.